Πάνε Καρπενήσι οι Επστάιν, Καραγκούνης

Πάνε Καρπενήσι οι Επστάιν, Καραγκούνης

Νίκος Τσιώκος
Πάνε Καρπενήσι οι Επστάιν, Καραγκούνης

bet365

Στην αποστολή του Ατρομήτου, που θα αναχωρήσει αύριο για το Καρπενήσι, βρίσκονται οι Ντένις Επστάιν και Θανάσης Καραγκούνης, με τον πρώτο να ενσωματώνεται πλήρως εκεί και τον δεύτερο να προπονείται κανονικά σήμερα.

Την τελευταία τους προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, καθώς αύριο το πρωί (8:00) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Σε αυτή βρίσκονται και οι Ντένις Επστάιν, Θανάσης Καραγκούνης.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από φλεγμονή, συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή και θα ενσωματωθεί πλήρως στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Όσον αφορά τον δεύτερο, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αντίθετα, απόντες είναι οι Παναγιώτης Μπάλλας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, και Αράγκο Τζαμάλ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπική του υπόθεση.

Τέλος, επικεφαλής της αποστολής των Περιστεριωτών θα είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σοφιανός, και στο πούλμαν αυτής θα επιβιβαστούν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς (προπονητής), Λύσανδρος Γεωργαμλής (βοηθός προπονητή), Δημήτρης Μπουρουτζίκας, Σωτήρης Κακαργιάς (γυμναστές), Σλόμπονταν Σούιτσα (προπονητής τερματοφυλάκων), Πέτρος Καπράλος (γιατρός), Νίκος Ζαφειρόπουλος, Παναγιώτης Αμπελιώτης (φυσικοθεραπευτές), Νίκος Κάτσικας (φροντιστής) από το τεχνικό και ιατρικό τιμ.

Από τους ποδοσφαιριστές θα είναι οι Ράντμαν, Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Μπάρκας, Νάστος, Οικονόμου, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μακρής, Καραμάνος, Καλλέργης, Επστάιν, Καραγκούνης, Κούτσι, Γκαρσία, Μπέλιτς, Καντούτσης, Αθανασίου, Μπρίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα