Για δοκιμή στον ΠΑΟΚ ο Μπαρνς

Για δοκιμή στον ΠΑΟΚ ο Μπαρνς

Gazzetta team
Για δοκιμή στον ΠΑΟΚ ο Μπαρνς

bet365

Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη θα περάσει ο Ζιλς Μπαρνς, που αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία, ώστε να δοκιμαστεί.

Να πείσει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει ο 23χρονος Άγγλος μέσος το επόμενο διάστημα, όπου και θα μεταβεί στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ντούρβερτ. Ο νεαρός άσος έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας, ωστόσο παρά το γεγονός ότι χαρακτηριζόταν μεγάλο ταλέντο, δεν είχε τελικά την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

Σε ηλικία 18 ετών είχε 57 συμμετοχές και 10 γκολ με την φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι, από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Φούλαμ, όμως του στοίχισε ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, για να μεταβεί στην συνέχεια στη Γουέστ Μπρομ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ και συγκεκριμένα στην Ντόνκαστερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2007 είχε κερδίσει στην Ντέρμπι τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα