Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μπούντιμιρ

Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μπούντιμιρ

Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μπούντιμιρ

bet365

Παρελθόν και με την... βούλα αποτελεί ο Μάριο Μπούντιμιρ από τον Εργοτέλη και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να γίνει το «χτύπημα» από τον ΠΑΟΚ.

Η αποχώρηση του Κροάτη επιθετικού από τους Κρητικούς, είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί από χθες και συγκεκριμένα από τις δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη. Με δεδομένο μάλιστα ότι αποτελεί τον Νο1 στόχο του Γιώργου Δώνη για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, αποτελεί θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν για να γίνει ο έμπειρος επιθετικός κάτοικος Τούμπας.

Στην ανακοίνωσή του ο Εργοτέλης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπούντιμιρ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα