Τα «βρήκε» με Μπαλάφα ο ΠΑΟΚ

Τα «βρήκε» με Μπαλάφα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τα «βρήκε» με Μπαλάφα ο ΠΑΟΚ

bet365

Σε διακανονισμό με τον Σωτήρη Μπαλάφα ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, παίρνοντας μία σημαντική ανάσα ενόψει της αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ.

Ο πρώην -πλέον- μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» δέχτηκε να λάβει μελλοντικά και σε δόσεις τις 170.000 ευρώ που του οφείλει ο σύλλογος, ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του, λύνοντας έτσι τα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι τελικά δεν δέχτηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς, ο παίκτης στο ραντεβού που είχε με την διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του, υπογράφοντας έναν... αναίμακτο διακανονισμό. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Μπαλάφας διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με τον Λεβαδειακό, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα