«Να πάμε... πέρα από την ιστορία!»

Θάνος Σαρρής
«Να πάμε... πέρα από την ιστορία!»

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε ότι η Ισπανία πρέπει να βρει τρόπους να σταματήσει την επιθετική γραμμή της Ιταλίας και τον... Πίρλο, ενώ στάθηκε στην προοπτική του να κατακτήσει η ομάδα του ακόμα έναν συνεχόμενο τίτλο.

Την τρομερή ευκαιρία να δημιουργήσει τον δικό της μύθο έχει η Λα Ρόχα, αφού σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο στο Euro 2012 θα έχει πετύχει το... ακατόρθωτο. Δύο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με... διάλειμμα για ένα Μουντιάλ!

«Πρέπει να σταματήσουμε τους επιθετικούς της Ιταλίας και επίσης τον Πίρλο. Ο Μπαλοτέλι είναι σπουδαίος παίκτης και το έδειξε χθες. Πέτυχε δύο σπουδαίο γκολ απέναντι στους Γερμανούς στον ημιτελικό. Αυτό τα λέει όλα. Πραγματικά μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε. Θα είναι μία απειλή, όπως και ο Αντόνιο Κασάνο και κάθε άλλος παίκτης», τόνισε αρχικά ο πολυσύνθετος άσος της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Αυτή δεν είναι η στιγμή για να αναφερθώ στη χρονιά μου στη Μπαρτσελόνα, αυτό είναι παρελθόν. Αυτό που μετράει είναι να είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα έναν τελικό με την ομάδα μου την Κυριακή. Θέλουμε να πάμε... πέρα από την ιστορία, αφού ήδη έχουμε γράψει ιστορία».

Αναφερόμενος στην Αντρές Ινιέστα, τόνισε: «Είχε μία δύσκολη χρονιά λόγω των τραυματισμών του. Αλλά ήρθε στο Euro σε εκπληκτική φόρμα. Υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες τόσο δημιουργικοί όσο αυτός. Είναι ένα διαφορετικό είδος παίκτη. Τον χρειαζόμαστε και τον εμπιστευόμαστε πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα