Απολογήθηκε για τον... King Kong Μπαλοτέλι

Gazzetta team
Απολογήθηκε για τον... King Kong Μπαλοτέλι

bet365

Σάλο προκάλεσε ιταλικό δημοσίευμα που έδειχνε τον Μάριο Μπαλοτέλι ως... King Kong κρεμασμένο στο Big Ben, με την εφημερίδα ωστόσο στην συνέχεια να ζητάει συγγνώμη από τους αναγνώστες της.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον «Gazzetta dello Sport», η οποία δημοσίευσε την φωτογραφία με τον στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, μία ημέρα μετά την μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro. H... έμπνευση, ανήκει στον γελοιογράφο της εφημερίδας, που παρουσιάζει τον Ιταλό άσο ως... King Kong πάνω στο Big Ben, την στιγμή βέβαια που ο Μπαλοτέλι είναι ένα από τα κύρια θύματα ρατσιστικών επιθέσεων κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό, το η γελοιογραφία θεωρήθηκε άκρως ρατσιστική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει και μεγάλες αντιδράσεις.

Θα σκοράρει ο Μπαλοτέλι στον αγώνα Γερμανία-Ιταλία; 4.20 πληρώνει στην sportingbet

Όσον αφορά την... απολογία της εφημερίδας, αναφέρει ότι:

«Αρκετοί από τους αναγνώστες μας, διαμαρτυρήθηκαν για το σκίτσο του Βαλέριο Μαρίνι το οποίο απεικονίζει τον Μπαλοτέλι σκαρφαλωμένο στο Big Ben ως Κινγκ Κονγκ. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ήταν από τα πιο εύστοχα σχέδια του ταλαντούχου συνεργάτη μας. Εάν κάποιοι ενοχλήθηκαν, οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη.

Όσοι βρήκαν την ευκαιρία να μας κατηγορήσουν και να μας αποκαλέσουν ρατσιστές, έχουμε να πούμε ότι έχουμε πολεμήσει χρόνια κάθε μορφή βίας και ρατσισμού και κατά του Μάριο Μπαλοτέλι και γενικότερα.
».

 

Τελευταία Νέα