«Να έρθω στον Παναθηναϊκό του Φερέιρα»

«Να έρθω στον Παναθηναϊκό του Φερέιρα»

Gazzetta team
«Να έρθω στον Παναθηναϊκό του Φερέιρα»

bet365

Το τελικό ΟΚ της Πόρτο περιμένει ο Αντρέ Πίντο για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου και ο 22χρονος αμυντικός της Πόρτο θα φορέσει τα πράσινα, όπως όλα δείχνουν, ένα deal που ψήνεται εδώ και πολλούς μήνες και αναμένεται να κλείσει και τυπικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Αντρέ Πίντο περιμένει την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του για να αποχωρήσει και να βρεθεί στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Sportday:

«Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό από όσα γράφτηκαν στον Τύπο. Περιμένω την Πόρτο. Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν νομίζω ότι θα με παραχωρήσει δανεικό, αν δεν υπολογίζομαι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή επιλογή, είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να παίξω σ' αυτήν», τόνισε αρχικά ο Πίντο και πρόσθεσε αναφερόμενος και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Θα με ικανοποιούσε πολύ αν προχωρούσε. Δεν έχω μιλήσει με τον Φερέιρα, αλλά είναι μεγάλος προπονητής. Στην Πορτογαλία τον σέβονται όλοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, τον εκτιμώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα