«Ντιναμό Κιέβου για Βελόσο»

«Ντιναμό Κιέβου για Βελόσο»

«Ντιναμό Κιέβου για Βελόσο»

bet365

Ο Μιγκέλ Βελόσο ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην Τζένοα και σύμφωνα με τις φήμες από την Ιταλία οι Γενοβέζοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι αλλαγές στην Τζένοα μετά την περσινή καταστροφική σεζόν συνεχίζονται και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία ο Μιγκέλ Βελόσο βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην έξοδο. Ο 26χρονος μέσος, που βρίσκεται και στη λίστα του Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό, προετοιμάζεται με την Πορτογαλία για τον μεγάλο ημιτελικό με την Ισπανία και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά το τέλος του Euro. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Τζένοα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Κιέβου για την μεταγραφή του και αυτή τη στιγμή θεωρούν τους Ουκρανούς, που έχουν ήδη αποκτήσει τον Νίκο Κράνιτσαρ από την Τότεναμ, τον επικρατέστερο προορισμό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα