Πρόταση για Μασάδο αποκαλύπτουν οι Γάλλοι

Πρόταση για Μασάδο αποκαλύπτουν οι Γάλλοι

Πρόταση για Μασάδο αποκαλύπτουν οι Γάλλοι

bet365

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο αποκαλύπτουν τα γαλλικά μέσα εμνημέρωσης, τα οποία στέκονται στην προσπάθεια της Τουλούζ να παραχωρήσει τον Πορτογάλος μεσοεπιθετικό. Κάτι που διαψεύδει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στην Τουλούζ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος.

Οι αναφορές των ξένων ΜΜΕ για τον 25χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό δεν έχουν σταματημό τις τελευταίες ημέρες, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι από τους βασικούς μνηστήρες για την απόκτησή του.

H ιστοσελίδα «topmercato.com» επικαλώντας ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Eurosport» αναφέρει ότι όντως ο Μασάδο θα αποχωρήσει το καλοακίρι από την Τουλούζ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η πειραϊκή ομάδα έχει καταθέσει στην Τουλούζ πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τη απόκτησή του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ο Πάουλο Μασάδο δεν έχει καμία επιθυμία να παίξει στην Τουλούζ. Πράγματι, ο κόουτς της ομάδας Αλέν Καζανοβά δεν υπολογίζει στον μέσο, που προηγουμένως είχε αναμιχθεί σε πιθανή μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν.

Μάθαμε μέσω του Eurosport πως ο Πορτογάλος διεθνής ενδέχεται να φύγει από τη Γαλλία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Πράγματι οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό τον θέλουν. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση 2.5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Την ίδια στιγμή πό τον επίσημο Ολυμπιακό υποστηρίζουν κατά την πάγια θέση τους όι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα