Το παλεύουν για Αναστόπουλο

Το παλεύουν για Αναστόπουλο

Gazzetta team
Το παλεύουν για Αναστόπουλο

bet365

Η παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου στο τιμόνι του ΟΦΗ για την επόμενη χρονιά είναι μέσα στις προτεραιότητες της διοικούσας επιτροπής και ο Σήφης Κορωνάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον έμπειρο τεχνικό για να συζητήσουν την προοπτική αυτή.

Ο «Αναστό» κάνει υπομονή όλο αυτόν τον καιρό που οι άνθρωποι του ΟΦΗ πασχίζουν να βγουν από το αδιέξοδο, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να αποτελούν το μεγάλο «αγκάθι». Εντός της ημέρας θα συναντηθεί με τον Κορωνάκη και θα ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση της ΠΑΕ, με τον επικεφαλής της διοικούσαν επιτροπής να περιμένει μία οριστική απάντηση για το αν σκοπεύει να μείνει.

Ο Αναστόπουλος περίμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την απαγόρευση των μεταγραφών πριν απαντήσει, ενώ θεωρεί ότι το περσινό παράδειγμα, με την ομάδα να αρχίζει αργά τον σχεδιασμό και την προετοιμασία αλλά να πηγαίνει καλά, μπορεί να αποτελέσει οδηγό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα