«Καμία κίνηση Έβερτον για Μέλμπεργκ!»

«Καμία κίνηση Έβερτον για Μέλμπεργκ!»

Δημήτρης Τομαράς
«Καμία κίνηση Έβερτον για Μέλμπεργκ!»

bet365

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποτελεί διακαή πόθο της Έβερτον, η οποία όμως σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να τον κλείσει!

Οι Άγγλοι ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr που προ ημερών έγραφε ότι ο Μέλμπεργκ δεν έχει στα χέρια του καμία επίσημη προσφορά πέραν εκείνης του Ολυμπιακού. Όπως επισημαίνεται στον αγγλικό Τύπο η Έβερτον δεν έχει κάνει καν συζήτηση με τον Σουηδό διεθνή κεντρικό αμυντικό. Υπογραμμίζεται πως δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση για τον παίκτη.

Και όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία έστω επαφή διερευνητικού χαρακτήρα αλλά στην Έβερτον δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα κάνουν κίνηση για τον Όλαφ Μέλμπεργκ! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ο έμπειρος στόπερ περιμένει ακόμα επίσημες προσφορές από την Μεγάλη Βρετανία, που δεν έχουν έρθει...


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα