Μπενζεμά: «Επιτυχία που φτάσαμε στους 8»

Gazzetta team
Μπενζεμά: «Επιτυχία που φτάσαμε στους 8»

bet365

Για τον Μπενζεμά ήταν επιτυχία η είσοδος στους «8», θεωρεί ότι αγωνίστηκε καλά η Γαλλία, αν και έχασε από την Ισπανία που ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, ενώ είναι απογοητευμένος που δεν σκόραραν.

Ο Καρίμ Μπενζεμά συμφωνεί ουσιαστικά με τον προπονητή του, τονίζοντας ότι η Ισπανία ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και φυσικά καλύτερη ομάδα, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν κατάφεραν πάλι να σκοράρουν. Ωστόσο, δήλωσε την ικανοποίησή του που οι «τρικολόρ» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίζεται κανείς δεν περίμενε να περάσουν τους ομίλους!

«Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε. Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, όπου δεν μας περίμενε κανένας. Η μόνη απογοήτευση είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, να πετύχουμε γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πέσαμε σε έναν δυνατό αντίπαλο και αργήσαμε να αντιδράσουμε», ήταν τα λόγια του στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τελευταία Νέα