«Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μέλμπεργκ»

«Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μέλμπεργκ»

Δημήτρης Τομαράς
«Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μέλμπεργκ»

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την υπόθεση Μέλμπεργκ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Σουηδία αλλά και βάσει τα όσα διαρρέει το περιβάλλον του ατζέντη του είναι στο χέρι του να κλείσει τον έμπειρο στόπερ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Άντερς Βάλστεν, συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο στον σουηδικό Τύπο όσο και στο περιβάλλον του πως γίνονται επαφές με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιο του Μέλμπεργκ. Μάλιστα όπως έβγαινε από την μεριά του είναι «στο χέρι του Ολυμπιακού να κάνει μία προσφορά που να είναι ικανή να κλείσει τον παίκτη.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ο Όλαφ θέλει πολύ να παίξει και του χρόνου για την ομάδα. Όμως η ελληνική ομάδα δεν έχει επανέλθει με νέα πρόταση». Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες από την Σουηδία ο Μέλμπεργκ έχει ήδη δώσει μία αρνητική απάντηση σε πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ανανέωση ενώ άλλες πηγές μιλούν για δύο «όχι» σε προσφορές των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός πάντως παραμένει ξεκάθαρος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Υπογραμμίζει ότι ο Σουηδός δεν έχει μιλήσει με κανέναν στην ΠΑΕ και ότι ο χρόνος έχει τελειώσει πια για εκείνον. Βέβαια μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να φανεί αλλά και να κριθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Μέλμπεργκ έχει ήδη γυρίσει στην χώρα του. Εξάλλου αυτές τις μέρες υπάρχει μία μεγάλη γιορτή στην Σουηδία, όπου όλος ο κόσμος μετέχει σε αυτήν. Προς το παρόν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αν και δεν έχει επίσημες κρούσεις για τη νέα χρονιά θα περιμένει τις εξελίξεις τόσο από το μέτωπο του Ολυμπιακού όσο και από εκείνα των Αγγλίας και Σουηδίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα