Την Τετάρτη η Λίγκα για αδειοδοτήσεις

Νίκος Τσιώκος
Την Τετάρτη η Λίγκα για αδειοδοτήσεις

bet365

Την προσεχή Τετάρτη (22/7) θα αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που δεν έλαβαν αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Επίσης, θα γίνει συζήτηση για τις συμβατικές σχέσεις της Λίγκας με τον Όμιλο Forthnet, καθώς και με τον ΠΣΑΠ και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Ακόμη, θα εξεταστεί το αίτημα της ΑΕΚ, που έχει κάνει πρόταση ρύθμισης αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων δόσεων των ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 27/06/2012 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.

2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.

3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών - ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.

4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Σούπερ Λιγκ με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.

5. Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα