Σίτι: 27 εκατ. για Σκρτελ

Σίτι: 27 εκατ. για Σκρτελ

Σίτι: 27 εκατ. για Σκρτελ

bet365

Οι Πολίτες θέλουν τον Μάρτιν Σκρτελ και το ερώτημα είναι εάν θα πουλήσει ή όχι η Λίβερπουλ. Οι οπαδοί της αντιδρούν στην παραχώρηση του κορυφαίου αμυντικού τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί κεντρικό αμυντικό. Από τη στιγμή που δεν της... έκατσε με τον Τιάγκο Σίλβα της Μίλαν, στράφηκε σε άλλες λύσεις. Νο1 επιλαχών για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι Μάρτιν Σκρτελ της Λίβερπουλ. Οπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι Πολίτες σκοπεύουν να δώσουν μέχρι και 25 εκατ. για να αποκτήσουν τον Σλοβάκο στόπερ.

Μάλιστα αυτό το ποσό θα συνοδεύεται και με μία γενναία αύξηση στις απολαβές του 27χρονου διεθνή, ο οποίος δεν είναι και από τους πλέον καλοπληρωμένους στο «Ανφιλντ». Το πρόβλημα είναι πως ο νέος κόουτς των Κόκκινων, Μπρένταν Ρότζερς δεν το συζητάει καν να τον αφήσει να φύγει. Από την άλλη ο μάνατζερ του παίκτη ήδη ζήτησε ακρόαση από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, κάτι που σημαίνει ότι ο πελάτης του έχει δελεαστεί από την προοπτική να μετακομίσει λίγο βορειότερα.

Το θέμα τώρα είναι εάν η Λίβερπουλ θα πουλήσει, μιας και τα φράγκα είναι αρκετά (τον είχαν αγοράσει το 2008 αντί 8 εκατ.) και με αυτό το ποσό θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Από την άλλη οι οπαδοί της ήδη αντέδρασαν, καθότι περιμένουν να ενισχυθεί η ομάδα και εάν πωληθεί ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν, δύσκολα θα βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα