«Δεν μίλησε με κανέναν ο Μέλμπεργκ!»

«Δεν μίλησε με κανέναν ο Μέλμπεργκ!»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν μίλησε με κανέναν ο Μέλμπεργκ!»

bet365

Ο Ολυμπιακός προέβη σε νέες διευκρινίσεις αναφορικά με το... καυτό θέμα του Όλαφ Μέλμπεργκ, υπογραμμίζοντας πως ο Σουηδός στόπερ δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την ΠΑΕ!

Στο λιμάνι αποσαφήνιζαν το μεσημέρι της Πέμπτης ότι ο Μέλμπεργκ δεν έχει μιλήσει σε κανένα τηλέφωνο με κανέναν άνθρωπο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός! Όπως σχολίαζαν το εάν παίρνει γενικότερα τηλέφωνα στην Ελλάδα ή εάν έχει επικοινωνία με κάποια άτομα δεν απασχολεί την ομάδα.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Παράλληλα ξεκαθάριζαν εκ νέου πως η εντολή που έχει δοθεί στον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι να προτείνει και έναν έμπειρο σέντερ μπακ, όντας σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών. Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός δεν διαφοροποιείται καθόλου στα όσα έλεγε την Τετάρτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα