Τελειώνει ο χρόνος για Μέλμπεργκ!

Τελειώνει ο χρόνος για Μέλμπεργκ!

Δημήτρης Τομαράς
Τελειώνει ο χρόνος για Μέλμπεργκ!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια για τον Όλαφ Μέλμπεργκ. Στο λιμάνι θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή τον Σουηδό στόπερ και εάν δεν απαντήσει θ' ενεργοποιήσουν τις άλλες λύσεις που έχουν.

O Μέλμπεργκ από μέρους του είχε τονίσει ότι θ' απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Euro 2012, κάτι που πρόκειται να γίνει το βράδυ της Τρίτης στο ματς με την Γαλλία. Ακολούθως λοιπόν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα είναι αναγκασμένος να πει το «ναι» ή το «όχι» την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως είναι κάθετοι στο εν λόγω ζήτημα. Από την στιγμή που έχει γίνει μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, που δεν θ' ανέβει άλλο, αναμένουν μία ξεκάθαρη απάντηση.

Εφόσον το κεφάλαιο Μέλμπεργκ έχει αρνητική κατάληξη (κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει αρκετά πιθανό) τότε θα γίνει στροφή στις άλλες λύσεις. Ο Ολυμπιακός θ' ασχοληθεί εν συνεχεία πιο ενεργά με περιπτώσεις όπως των Πόλγκα και Έβερτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα