Με τον φόβο της... εφορίας η ΑΕΚ

Με τον φόβο της... εφορίας η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με τον φόβο της... εφορίας η ΑΕΚ

bet365

Το ποσό των 510.000 ευρώ περιμένουν με αγωνία να λάβουν στην ΑΕΚ από την παρουσία των Λυμπερόπουλου και Μάκου στην Εθνική, την στιγμή ωστόσο που... παραμονεύει η εφορία για να δεσμεύσει τα χρήματα.

Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί πραγματική ανάσα για τα ταμεία της Ένωσης, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου σκοπεύουν να πληρώσουν με τα χρήματα που θα λάβουν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία την δόση του άρθρου 44, η οποία και ανέρχεται στα 1,2 εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή βέβαια είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την δέσμευση της ΦΑΕ Αθηνών των χρημάτων που έλαβε ο σύλλογος από την χορηγία ΟΠΑΠ και όπως είναι φυσικό η διοίκηση της ομάδα φοβάται μην συμβεί το ίδιο και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αυτό που θέλουν στον «Δικέφαλο» είναι να διασφαλίσουν ότι το ποσό αυτό από την ΟΥΕΦΑ θα πάει στα ταμεία της ομάδας ώστε να καλυφθούν οι πολλές ανοιχτές τρύπες που υπάρχουν και να μην βρεθεί η ΑΕΚ μπροστά σε νέα μπλεξίματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα