«Βελούδινο» το διαζύγιο με Δασκαλάκη

«Βελούδινο» το διαζύγιο με Δασκαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
«Βελούδινο» το διαζύγιο με Δασκαλάκη

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι έχει ενημερώσει τον Σήφη Δασκαλάκη πως είναι εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά, ζητώντας του να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Τι επισημαίνουν στο λιμάνι για το θέμα.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάριζαν το Σάββατο πως έγινε μία κουβέντα με τον Δασκαλάκη, στην οποία του επισημάνθηκε πως δεν υπολογίζεται και ότι το καλύτερο δυνατό θα ήταν να βρει ομάδα. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν πολύ καλή άποψη για τον Κρητικό πορτιέρο καθώς θεωρούν πως πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα που αξίζει το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα έχουν την γνώμη ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Ωστόσο στην παρούσα φάση προτιμούν έναν πιο μικρό σε ηλικία γκολκίπερ και γι' αυτό ζητήθηκε από τον πρώην τερματοφύλακα του Εργοτέλη να συνεχίσει αλλού. Βέβαια για να φύγει ο Δασκαλάκης θα πρέπει -όπως γράψαμε και νωρίτερα- να βρεθεί ομάδα.

Από εκεί και έπειτα πάντως το Σάββατο δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική μεταγραφική εξέλιξη. Νεότερα πρόκειται ν' ανακύψουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα