Σαρώνει την αγορά ο Πανθρακικός.

Gazzetta team
Σαρώνει την αγορά ο Πανθρακικός.

bet365

Μεταγραφικός... οργασμός επικρατεί στην Θράκη, με την ομάδα να τελείωνει με τις ανανεώσεις και να ετοιμάζει τις πρώτες αγορές.

Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία του Πανθρακικού, με τους ανθρώπους της ομάδας να δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να είναι έτοιμος ο σύλλογος το συντομότερο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της ανανέωσης του Σαρακατσάνου και την αναμενόμενη υπογραφή των Κοντογουλίδη, Μακρυδημήτρη, έρχεται η ώρα για τα πρώτα ονόματα μεταγραφικών στόχων.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, σε συζητήσεις με την ομάδα από την Θράκη είναι ο Δημήτρης Σουάνης και ο Άγγελος Βέρτζος.

Ο 26χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Πανθρακικό. Ήταν παίκτης του συλλόγου από το 2005 έως το 2008, πανηγυρίζοντας και την παρθενική άνοδο του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη, ο 29χρονος Βέρτζος, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Δόξα Δράμας. Μετά τον υποβιβασμό όμως των «Μαυραετών» αποχώρησε από τον σύλλογο και δεν αποκλείεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα