Δεν απάντησε ακόμα ο Μέλμπεργκ

Δεν απάντησε ακόμα ο Μέλμπεργκ

Δημήτρης Τομαράς
Δεν απάντησε ακόμα ο Μέλμπεργκ

bet365

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του στην πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός. Τι επισημάνθηκε για το έγγραφο που εστάλη στην ΑΕΚ.

Ο Σουηδός στόπερ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην προσφορά του Ολυμπιακού, που θα τον περιμένει όσο περισσότερο γίνεται. Από εκεί και πέρα σχετικά με το χαρτί που έστειλαν οι Πειραιώτες στην ΑΕΚ υπογραμμίστηκε ότι είναι για ν' ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Μανωλά.

Στο λιμάνι επισήμαιναν ότι απέστειλαν αυτό το έγγραφο διότι ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα με την ΑΕΚ και ήθελαν είναι τυπικοί. Ο επίσημος Ολυμπιακός κατέστησε σαφές ωστόσο ότι δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα