«Δ' Εθνική ή νέα παιδιά για ΑΕΚ»

«Δ' Εθνική ή νέα παιδιά για ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δ' Εθνική ή νέα παιδιά για ΑΕΚ»

bet365

Δύο είναι οι λύσεις για την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η Δ' Εθνική και ξεκίνημα απ' την αρχή ή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά είναι οι μοναδικοί δρόμοι για την Ένωση.

Ο Νίκος Κωστένογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόντρες στο KONTRA» και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε ότι μόνο δύο λύσεις υπάρχουν για την ΑΕΚ. Ο ένας είναι ο υποβιβασμός στη Δ' Εθνική και ο άλλος η δημιουργία μίας ομάδας με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι αναμένονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τις εκλογές", τόσο για το δικό του θέμα με την παραμονή ή όχι στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, όσο και γενικά για την ομάδα.

Τέλος, ο Κωστένογλου μίλησε και για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν που έφυγε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα