Το παλεύει για Κουίνσι

Το παλεύει για Κουίνσι

Gazzetta team
Το παλεύει για Κουίνσι

bet365

O Koυίνσι Οβόσου είναι ένας παίκτης που ο Παναθηναϊκός υπολογίζει για την επόμενη χρονιά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για να καταφέρει να τον κρατήσει, συνυπολογίζοντας και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Ο Γκανέζος εξτρέμ αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στοιχεία σε μία ομάδα και Ζεσουάλδο Φερέιρα θα τον ήθελε στον νέο Παναθηναϊκό που έχει στα σκαριά. Ο δανεισμός του όμως φτάνει στο τέλος του και τα τρία εκατομμύρια που έχουν συμφωνηθεί ως οψιόν με την Αλ Σαντ θεωρούνται... άφταστα. Για τον λόγο αυτό, οι «πράσινοι» προσπαθούν να το παλέψουν με άλλον τρόπο.

Όπως αναφέρει το Goal, οι άνθρωποι της ομάδας έστειλαν e-mail στον ατζέντη του, ενημερώνοντάς τον για την επιθυμία τους να κρατήσουν τον παίκτη και δεσμεύτηκαν να επιστρέψουν μέσα σε λίγες μέρες με περισσότερες λεπτομέρειες. Το θέμα που παρουσιάζεται ωστόσο έχει να κάνει με τις οφειλές του τριφυλλιού προς τον παίκτη. Ο Κουίνσι έχει λαμβάνειν 240.000 ευρώ και έχει υπογράψει διακανονισμό, περιμένοντας την επόμενη χρονιά να μην βρίσκεται στην ομάδα. Πριν μπει λοιπόν σε διαπραγματεύσεις, θα ήθελε να πάρει ένα μέρος από τα οφειλόμενα, επιθυμία την οποία ήδη γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το σύλλογό του πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει και ο ατζέντης του, Λίαμ Κάλεντερ, μετέφερε μία πρόταση για να βρεθεί η χρυσή τομή. Πρότεινε αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει μέχρι τέλη Ιουνίου, να του ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό με οψιόν αγοράς, έχοντας τον Παναθηναϊκό στο μυαλό του! Η Αλ Σαντ δεν ήταν αρνητική και τις επόμενες μέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις! Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει η Μονακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα