Μασάδο: «Καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού»

Μασάδο: «Καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Μασάδο: «Καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού»

bet365

Κοντά στον Ολυμπιακό φαίνεται να βρίσκεται ο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος τόνισε ότι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «O'Jogo» ο 26χρονος άσος της Τουλούζ επανέλαβε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Ακόμα τίποτα δεν έχει κλείσει και υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Αλλά η καλύτερη προσφορά είναι πράγματι αυτή του Ολυμπιακού».

Ο Μασάδο στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του συμπατριώτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ αναφέροντας: «Εκτός όλων των άλλων, ο Ολυμπιακός διεκδικεί κάθε χρόνο όλους τους τίτλους στη χώρα του και πλέον έχει και Πορτογάλο προπονητή. Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα