«Τελειώνει» του Νέρι στην Πατσούκα

«Τελειώνει» του Νέρι στην Πατσούκα

Gazzetta team
«Τελειώνει» του Νέρι στην Πατσούκα

bet365

Ακόμα πιο κοντά στον επαναπατρισμό του για χάρη της Πατσούκα βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο, που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας σπεύδει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με Άρη και Σαχτάρ.

Μετά τις δηλώσεις του αδερφού και εκπροσώπου του Νέρι, Άλεξ Καστίγιο, και ο αντιπρόεδρος της Πατσούκα παραδέχεται πως μένουν μόνο τα τυπικά για την επιστροφή του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού στην πατρίδα του.

«Υπήρξε επικοινωνία με τον Καστίγιο πριν από τρεις ημέρες, ενώ ήταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα και στην Ουκρανία για να τακτοποιήσει την αποδέσμευσή του από τους δύο συλλόγους και να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για την ώρα, δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις, αλλά έχουμε την πεποίθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει τελικό αποτέλεσμα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αντρές Φάσι, αντιπροέδρου της Πατσούκα, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Οι δύο πλευρές, Πατσούκα και παίκτης, έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία. Τώρα περιμένουμε οι ομάδες που έχουν τα δικαιώματά του να καταλήξουν στην αποδέσμευσή του. Υπολογίζεται ότι την προσεχή εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και έτσι βρισκόμαστε σε αναμονή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα