«Να ξεχάσουμε τα πρώτα 30 λεπτά με Πολωνία»

«Να ξεχάσουμε τα πρώτα 30 λεπτά με Πολωνία»

Gazzetta team
«Να ξεχάσουμε τα πρώτα 30 λεπτά με Πολωνία»

bet365

Ο μεγάλος αγώνας με την Τσεχία πλησιάζει και ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως όλοι στην Εθνική θα πρέπει να ξεχάσουν το πρώτο μισάωρο του ματς με την Πολωνία για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Εντάξει κανείς δεν πιστεύει πως η Εθνική έχει γίνει υπερομάδα από την μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο σίγουρα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όλοι περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με την Πολωνία. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος στην πρεμιέρα του Euro μπήκαν πολύ άσχημα, αλλά στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, ισοφάρισαν και αν δεν ήταν ο τραγικός Καρμπάγιο θα έπαιρναν και τη νίκη.

Στο κακό ξεκίνημα στάθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τσεχία ανέφερε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Αναλυτικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε:

Για το αν είναι έτοιμος ένας παίκτης για τέτοια παιχνίδια: «Έχω παίξει με τον Ολυμπιακό σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος ψυχολογικά. Πρέπει να διαβάζεις τον αντίπαλο και να προετοιμάζεσαι ανάλογα».

Για το τι θα ήθελε να ξεχάσει από το ματς με την Πολωνία: «Αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε είναι τα πρώτα 30 λεπτά, ήμασταν εκτός παιχνιδιού εντελώς, είχαμε άγχος το φοβηθήκαμε σαν πρεμιέρα, αυτό το πάτημα που είχαμε από την Πολωνία να μας γίνει μάθημα να μπούμε καλά από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα με την Τσεχία».

Για τον διαιτητή της πρεμιέρας και αν θα παίξει διαφορετικά τώρα: «Σίγουρα τα λάθη είναι για όλους τους ανθρώπους. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, Δεν θέλω να κρίνω την διαιτησία ελπίζω από σήμερα σε όλα τα ματς η διαιτησία να είναι άψογη για να γίνει και πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο που το βλέπει όλος ο κόσμος».

 

Τελευταία Νέα