Ινιέστα: «Γλυκόπικρη γεύση»

Gazzetta team
Ινιέστα: «Γλυκόπικρη γεύση»

bet365

Η ισοπαλία της Ισπανίας με την Ιταλία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους «φούριας ρόχας», σύμφωνα με τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλύτερη συνέχεια.

«Η ισοπαλία μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Εμείς θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα, που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro», τόνισε αρχικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

«Εμείς παίξαμε καλά και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα. Στο παιχνίδι με την Ιταλία κάναμε ευκαιρίες, αλλά τις χάναμε μόνοι μας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο άσος της Ισπανίας.

Όσο για το επόμενο ματς απέναντι στην Ιρλανδία συμπλήρωσε: «Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τελείως διαφορετική ομάδα, την εθνική Ιρλανδίας. Το κλειδί είναι η ψυχολογία, το πώς νιώθουμε. Και είμαστε αρκετά σίγουροι πως θα κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα