Χατ – τρικ Μέσι στη Βραζιλία (vid)

Gazzetta team
Χατ – τρικ Μέσι στη Βραζιλία (vid)

bet365

Μπορεί να κατηγορούν τον Λιονέλ Μέσι για τις εμφανίσεις του με την Αργεντινή, ωστόσο στο αποψινό φιλικό κόντρα στη Βραζιλία, ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα σκόραρε τρεις φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Αργεντινή επικράτησε της Βραζιλίας με 4-3 στην φιλική αναμέτρηση στο «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Αν και ο Μέσι έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων φορώντας την φανέλα των Μπλαουκράνα, αρκετοί έχουν υποστηρίξει πως φορώντας το εθνόσημο οι εμφανίσεις του δεν είναι οι αναμενόμενες.

Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν έδωσε απαντήσεις κόντρα στην Βραζιλία, όπου έδωσε ένα μικρό σόου, σημείωσε τρία τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει τη νίκη η ομάδα της πατρίδας του μπροστά σε 82.000 θεατές.

Η Σελεσάο ευτύχισε να προηγηθεί με το γκολ του Ρόμουλο στο 23', όμως η απάντηση από τον αστέρα της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση που με δύο γρήγορα τέρματα στο 31' και στο 34' έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας την ανατροπή στο σκορ.

Η Βραζιλία κατάφερε να στην επανάληψη να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Οσκαρ στο 56' και να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Χουλκ στο 72', που έκανε το 2-3. Οι Αργεντίνοι όμως δεν τα παράτησαν και με σκόρερ τον Φερνάντες στο 76' έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια.

Την νίκη στην Αργεντινή έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 85', με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3. Επομένως, η πρώτη... μάχη μεταξύ Μέσι και Νεϊμάρ βρήκε νικητή τον άσο της Μπαρτσελόνα που πήρε στις πλάτες του την Αργεντινή σαν φυσικός της ηγέτης και έκανε σόου στην Βραζιλιάνικη άμυνα.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή (Σαμπέλα): Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Γκαράι, Ροντρίγκεζ, Φερνάντεζ, Μασεράνο, Γκάγκο, Σόσα (61΄Γκουινάο), Μέσι, Ντι Μαρία (74΄Αγουέρο), Ιγκουαίν (88΄ Λαβέτσι)

Βραζιλία (Μενέσες): Ράφαελ, Μαρσέλο, Ράφαελ (80΄Ντανίλο), Ζουάν, Μπρούνο Ουβίνι, Όσκαρ (60΄Γκιλιάνο), Σάντρο, Ρομούλο (Κασεμίρο), Χουλκ, Νεϊμάρ, Νταμιάο (68΄Πάτο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα