«Τελειώνω με τον Άρη υπογράφω στην Πατσούκα»

«Τελειώνω με τον Άρη υπογράφω στην Πατσούκα»

«Τελειώνω με τον Άρη υπογράφω στην Πατσούκα»

bet365

Ο Νέρι Καστίγιο από την Ουρουγουάη όπου βρίσκεται προανήγγειλε με δηλώσεις του την αποχώρησή του από τον Άρη καθώς ο αδελφός Άλεξ Καστίγιο βρίσκεται στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Νέρι Καστίγιο με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της μεξικανικής Record, ανακοίνωσε τις προσθέσεις του να αποχωρήσει από τον Άρη και να υπογράψει στην Πατσούκα.
«Είμαι στην Ουρουγουάη. Ο αδερφός μου τα κανονίζει όλα. Πήγε στην Ελλάδα να λύσει το συμβόλαιό μου και αυτό μάλλον θα γίνει την Τρίτη. Τότε θα ταξιδέψω στο Μεξικό για να υπογράψω στην Πατσούκα», είπε και πρόσθεσε: «Στον Ούγκο αρέσουν οι νίκες. Ο ερχομός του στην ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στην Εθνική μου έδωσε κίνητρο και έπαιξα πολύ καλά μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα