«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου είναι στο Μαϊάμι για διακοπές, όμως, σκέφτεται το μέλλον του, το οποίο εξαρτάται από την Αλ Σαντ και τόνισε πως επιθυμεί αυτό να είναι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Goal ο Κουίνσι:

«Το είχα ξαναπεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν πως θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και για πρώτη φορά έπειτα από καιρό αισθάνομαι ότι έχω βρει ένα περιβάλλον που με καλύπτει απόλυτα και με βοηθάει να εξελιχθώ».

Για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα η χρονιά που έφυγε δεν ήταν εύκολη για κανέναν μας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο, βλέπω ότι έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Υπήρξε μια σειρά πληρωμών και φαίνεται πως η διοίκηση έχει ένα σταθερό πλάνο για την επόμενη χρονιά. Για αυτό, άλλωστε, και υπέγραψα το χαρτί του διακανονισμού που μου προτάθηκε και νομίζω ότι το έκαναν και οι συμπαίκτες μου».

Πως όμως θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας ο Κουίνσι, από την στιγμή που η οψιόν αγοράς του από την Αλ Σαντ είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ, άρα… απαγορευτική για τον Παναθηναϊκό;

«Επί της ουσίας αυτή την στιγμή το μέλλον μου δεν είναι στα χέρια μου αλλά στα χέρια της Αλ Σαντ. Εκείνοι αποφασίζουν, αφού έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα. Εάν, ωστόσο, δεν βρεθεί ομάδα που να καταθέσει πρόταση αγοράς, τότε όλα είναι ανοιχτά. Γνωρίζω ότι η Αλ Σαντ δεν θέλει να με κρατήσει και αν προς τα τέλη Ιούνη αποφασίσει τελικά να με δώσει ξανά δανεικό, θα πιέσω όσο μπορώ και από την πλευρά μου, για να πάω ξανά δανεικός στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και η πρόκληση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ειλικρινά θα το παλέψω να μείνω στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα