Τα «βρήκε» με Χάβο η Βέροια

Τα «βρήκε» με Χάβο η Βέροια

bet365

Τα... χέρια με τον Μάκη Χάβο έδωσε η Βέροια για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας την επόμενη σεζόν, με την συνεργασία ν' ανακοινώνεται μόλις υπάρξει συμφωνία και με τους συνεργάτες του.

Σε ρυθμούς... Χάβου θα κινείται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία και θα την βρει στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ, η «βασίλισσα του Βορρά». Ο 42χρονος τεχνικός που αποτελούσε εξ αρχής το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας της Ημαθείας, συμφώνησε τελικά σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Αρβανιτίδη και το μόνο που απομένει πλέον είναι να τα βρει και με τους τρεις συνεργάτες του. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Στέφανο Αϊβαλιώτη, Μπάμπη Μιχαηλίδη και Νίκο Καρύδα, με τους οποίους υπήρξε μία κατ' αρχήν απόσταση στο οικονομικό μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα