«Χαλάει» του Καστίγιο στην Πατσούκα

«Χαλάει» του Καστίγιο στην Πατσούκα

«Χαλάει» του Καστίγιο στην Πατσούκα

bet365

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ Καστίγιο-Πατσούκα παίχτηκε στο Μεξικό, με τα Μέσα της χώρας ν' αναφέρουν ότι πιθανότατα το deal δεν θα γίνει, αφού ο παίκτης δεν τα βρίσκει με Άρη και Σαχτάρ.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Πατσούκα, Χέσους Μαρτίνεζ, ο σύλλογος του Μεξικού ευελπιστούσε ν' αποκτήσει τον άσο των «κιτρίνων» χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Γι' αυτό τον λόγο είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στον ίδιο τον παίκτη, ώστε να μείνει ελεύθερος και να διασφαλίσει πως ούε ο Άρης αλλά ούτε και η Σαχτάρ που όπως φαίνεται διατηρεί ακόμα κάποια δικαιώματα, θ' αξιώσουν χρήματα για την μεταγραφή.

Όπως ωστόσο αναφέρει η ιστοσελίδα «La Copa» η μετακίνηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού τελικά δεν θα γίνει, αφού ο Καστίγιο δεν κατάφερε να τα «βρει» τόσο με τους Θεσσαλονικείς, όσο και με τους Ουκρανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα