«Στην Γκλάντμπαχ ο Χόιλετ»

«Στην Γκλάντμπαχ ο Χόιλετ»

«Στην Γκλάντμπαχ ο Χόιλετ»

bet365

Σε μία εξαιρετική κίνηση φέρεται να έχει προχωρήσει η Γκλάντμπαχ, καθώς τα γερμανικά μέσα θέλουν τον Τζούνιορ Χόιλετ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπλάκμπερν να έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο!

Ο Καναδός επιθετικός προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μπλάκμπερν και απασχόλησε ομάδες όπως η Άρσεναλ (οι «κανονιέρηδες» δεν κατέθεσαν ποτέ πρόταση) και σύμφωνα με την Express έχει ήδη βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την Γκλάντμπαχ μέχρι το 2016! Οι Γερμανοί συνεχίζουν να ενισχύονται ενόψει της νέας σεζόν, που θα τους βρει στο γκρουπ των αδυνάτων στα πλέι οφ του Champions League και μετά τους Ζάκα και Μλάπα, φέρονται να έχουν αποκτήσει και τον 21χρονο άσο, πληρώνοντας μόλις 800.000 ευρώ ως αποζημίωση στους ρόβερς για την «ανατροφή» του παίκτη. Μένει να δούμε αν το δημοσίευμα επαληθευτεί τις επόμενες ημέρες...

Εξάλλου, επόμενος στόχος για τα «πουλάρια» είναι ο Γιασίν Μπραχιμί, με τον νεαρό Γάλλο να φέρεται να έχει ζητήσει μεταγραφή από την Ρεν, ενώ από τους δανεισμούς τους επέστρεψαν οι Μπάμπα Άντερσον (αμυντικός από την Άιντραχτ) και Λούκας Ρουπ (μέσος από την Πάντερμπορν).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα