Ολυμπιακός για Παπακούλι Ντιόπ!

Ολυμπιακός για Παπακούλι Ντιόπ!

Gazzetta team
Ολυμπιακός για Παπακούλι Ντιόπ!

bet365

Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός... γλυκοκοιτάζει τον Παπακούλι Ντιόπ της Ρασίνγκ Σαντατέρ, ο οποίος φέτος είχε μια «γεμάτη» χρονιά με την ισπανική ομάδα.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον δυναμικό αμυντικό χαφ, που φέτος έπαιξε 34 φορές με τα χρώματα της Ρασίνγκ και σημείωσε ένα γκολ. Η ομάδα του δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, όποια ομάδα θέλει τον Ντιόπ μπορεί να τον αποκτήσει σε... σούπερ τιμή.

Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ ικανό τόσο να κόψει, όσο και να... ράψει, αφού οι μεταβιβάσεις του είναι καλές και μπορεί να δώσει ρυθμό στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός τον έχει παρακολουθήσει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που... περιμένουν στη γωνία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα