Οι Πορτογάλοι και ο Μπόλονι...

Οι Πορτογάλοι και ο Μπόλονι...

Gazzetta team
Οι Πορτογάλοι και ο Μπόλονι...

bet365

Ανεβάζουν ρυθμούς για την συμφωνία με προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι Ζαρντίμ και Περέιρα είναι τα φαβορί, ενώ πλέον παίζει πολύ δυνατά το όνομα του Λάζλο Μπόλονι.

Με τις μεταγραφές να τρέχουν, στον Ολυμπιακό ανεβάζουν ρυθμούς για την συμφωνία με προπονητή. Πρώτοι στην λίστα των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται οι Πορτογάλοι Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βίτορ Περέιρα, με την πιθανότητα να αποκτηθεί ένας από τους δύο να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει μπει πολύ δυνατά στην κούρσα και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι, ο Ρουμάνος φυσικά και δεν έφυγε ως αποτυχημένος από τον ΠΑΟΚ, απλά οι Θεσσαλονικείς τον θεώρησαν ακριβό και στον Πειραιά δεν θα έλεγαν όχι, από την στιγμή που η δουλειά του Ρουμάνου έχει φανεί, ενώ στα συν του είναι πως γνωρίζει και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σίγουρο είναι πως οι νταμπλούχοι θέλουν να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το θέμα με τον προπονητή, καθώς αυτός θα είναι που θα κάνει και τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό για την ερχόμενη χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα