«Σφήνα» Μπενφίκα για Μασάδο!

«Σφήνα» Μπενφίκα για Μασάδο!

«Σφήνα» Μπενφίκα για Μασάδο!

bet365

Η Μπενφίκα έχει μπει δυναμικά στο... κόλπο της απόκτησης του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Πάολο Μασάδο, όπως μεταδίδουν Πορτογάλοι και Γάλλοι.

Ο Πάολο Μασάδο θέλει να φύγει από την Τουλούζ με τις επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη να είναι συνεχείς και να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Όμως οι Γάλλοι και Πορτογάλοι προσέθεσαν μία διαφορετική παράμετρο στην μεταγραφική αυτή υπόθεση την Κυριακή.

Βάσει των ρεπορτάζ από τις δύο χώρες η Μπενφίκα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πορτογάλο χαφ και θα κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει. Πάντως το μεγάλο εμπόδιο για κάθε ενδιαφερόμενο είναι ο πρόεδρος της Τουλούζ, Ολιβιέ Σαντράν.

Ο Μασάδο αποκτήθηκε με 3,5 εκατ. ευρώ. Οπότε ο Σαντράν θεωρεί λογικό και σωστό ν' αξιώνει 4 με 4,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ έως το 2015. «Ο Σαντράν είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις. Δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις μαζί του», γράφουν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα