«Μπουρλότο» στην Πρέμιερ με... διακίνηση γυναικών!

«Μπουρλότο» στην Πρέμιερ με... διακίνηση γυναικών!

bet365

«Φωτιά» βάζει στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας σημερινό δημοσίευμα που θέλει ακόμα και διεθνείς παίκτες ν' ανταλλάζουν sms, με σκοπό την διακίνηση σέξι γυναικών, πρόθυμων για σεξ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun» στο σκάνδαλο εμπλέκεται μία μυστική ομάδα ποδοσφαιριστών, μέσα στην οποία βρίσκονται και διεθνείς με τα «λιοντάρια», ενώ αρκετοί από αυτούς είναι και παντρεμένοι με παιδιά. Αξιοσημείωτο μάλιστα ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν είχαν ιδέα για το... παζάρι μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το... στόρι θέλει τους παίκτες να έστειλαν μέσω του BlackBerry Messenger φωτογραφίες , τηλέφωνα και διευθύνσεις των γυναικών, με προφανή όπως γίνεται αντιληπτό σκοπό. Να τις... μοιραστούν. Όλες μάλιστα οι σέξι γυναίκες εκτός από το ότι εμφανίζονταν γυμνές, φαίνεται πως είχαν έρθει σε επαφή με τουλάχιστον έναν από τους παίκτες που εμπλέκονται στο «κύκλωμα».

Το... σκάνδαλο αφορά περίπου 15 αθλητές και οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών έχουν γυναίκες και παιδιά, ενώ τέσσερις είτε είναι ήδη, είτε έχουν υπάρξει διεθνείς. Μάλιστα η μυστική αυτή η ομάδα φαίνεται πως ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ, τους Brotherhood και τους Hoodratz, oι οποίες και μοιράζονταν τα σέξι κορίτσια, που ήταν και groupies της Πρέμιερ Λιγκ.

Επιπλέον γίνεται λόγος και για έναν γνωστό πυγμάχο, που κατ΄ εξαίρεση αποτέλεσε μέρος της ομάδας, την στιγμή που όπως όλα δείχνουν η δράση της έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έξι μήνες, ήτοι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως μάλιστα αναφέρει και μία πηγή της εφημερίδας: «Η ιδέα ήταν να υπάρξει μια ασφαλής δίοδος επικοινωνίας των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να κάνουν σεξ με κοπέλες για τις οποίες υπήρχαν διαθέσιμες φωτογραφίες, σχόλια, διευθύνσεις και συστάσεις από τα μέλη της ίδιας της ομάδας. Περισσότερες από 40 φωτογραφίες διαφορετικών γυναικών όλων των ηλικιών έχουν αλλάξει χέρια».

Έπειτα συνεχίζει λέγοντας: «Πολλές φωτογραφίες τις έχουν τραβήξει οι ίδιες οι κοπέλες και τις έστειλαν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σχολιάζουν από κάτω ‘ουάου’ ή ‘είναι πολύ καυτή’. Οι κοπέλες, όμως, δεν έχουν ιδέα ότι οι φωτογραφίες τους διακινούνται από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή. Είναι κυρίως κορίτσια που προσπαθούν να προσεγγίσουν τους σταρ της Πρέμιερ Λιγκ στα μπαρ και οι οποίες θα έκαναν εύκολα σεξ μαζί τους. Είναι κορίτσια από το Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ… από όλη την Αγγλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα