Η Ουνιβερσιδάδ κόντρα στην Μπόκα (vid)

Gazzetta team
Η Ουνιβερσιδάδ κόντρα στην Μπόκα (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε η τετράδα του Κόπα Λιμπερταδόρες με την πρόκριση της Ουνιβερσιδάδ επί της Λιμπερτάδ, σε ένα ματς που επίσης κρίθηκε στα πέναλτι. Οι Χιλιανοί κοντράρονται με την Μπόκα.

Το ματς μεταξύ Ουνιβερσιδάδ και Λιμπερτάδ στην Παραγουάη είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, την ίδια τύχη είχε και το σημερινό ματς στη Χιλή.

Σε ένα ματς με ιδιαίτερα λίγες ευκαιρίες, το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 17' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντίαζ, που έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Οσβάλντο Γκονζάλεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση κόρνερ των Παραγουανών, και έτσι οι δύο ομάδες ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1).

Από το 23' και μετά δεν άλλαξε κάτι, παρά τη μικρή υπεροχή της Ουνιβερσιδάδ, και μετά τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, οι Χιλιανοί παίκτες ήταν εύστοχοι και στις πέντε εκτελέσεις που επιχείρησαν, αλλά για την Λιμπερτάδ ο 24χρονος Βίκτορ Αγιάλα στάθηκε άτυχος και δεν σκόραρε στην τρίτη εκτέλεση της ομάδας του. Έτσι, ο Γκουστάβο Λορενζέτι ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του κάνοντας το 5-4 και έδωσε την πρόκριση στην Ουνιβερσιδάδ.

Θυμίζουμε ότι η Κορίνθιανς βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά και αντιμετωπίζει την Σάντος, ενώ η Ουνιβερσιδάδ καλείται να αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς.

 

Τελευταία Νέα