Χιμένεθ: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά του σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης μίλησε και για το θαύμα της Σαραγόσα που παρέμεινε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Νιώθω περήφανος τόσο για το Κύπελλο με την ΑΕΚ όσο και για την παραμονή με τη Σαραγόσα. Την ΑΕΚ θα την έχω πάντα στην καρδιά μου, μαζί με τη Σεβίλλη και τη Σαραγόσα είναι οι τρεις ομάδες που υποστηρίζω», ανέφερε στο «Goal» ο Μανόλο Χιμένεθ.

Για το κατόρθωμα και την παραμονή της Σαραγόσα τόνισε: «Τρελός δεν είμαι. Μάλλον θαρραλέος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, τα δύσκολα πράγματα και σαφώς έχω πίστη στη δουλειά μου.

Ήταν να αρχίσουμε να σκοράρουμε, να μετατρέπουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε και αυτό συνέβη στον δεύτερο γύρο. Μεγαλύτερη αξία είχε αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου και ο κόσμος. Έγινε το θαύμα, γιατί όλοι θεωρούσαμε σωστή τη δουλειά που κάναμε. Είχαμε πίστη σ' αυτό που κάναμε».

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Χιμένεθ άφησε ανοιχτή την παραμονή του στη Σαραγόσα: «Είναι μια πιθανότητα, όλοι θέλουν να ανανεώσω, αλλά δεν ξέρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα