Μετά τον Πάντελιτς, ο Μέλμπεργκ!

Μετά τον Πάντελιτς, ο Μέλμπεργκ!

Μετά τον Πάντελιτς, ο Μέλμπεργκ!

bet365

Εβδομάδα ανανεώσεων στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν συμφωνία με Μέλμπεργκ, ακολουθώντας Πάντελιτς και Μοντέστο που συνεχίζουν στον λιμάνι. Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα, ακολουθεί ο προπονητής.

Να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας επιθυμούν στον Ολυμπιακό και στη λίστα βρίσκονται οι Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Μοντέστο και Ιμπαγάσα. Μάλιστα, ο Σέρβος φορ και ο Γάλλος αμυντικός μέσος έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους «ερυθρόλευκους» και απομένει να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο συμβόλαιο.

Το βάρος έχει πέσει στον Όλαφ Μέλμπεργκ, με τον Σουηδό να είναι σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την αισιοδοξία να είναι διάχυτη και στις δυο πλευρές πως θα τα βρουν αρκετά σύντομα.

Τα επόμενα 24ωρα θα βρεθεί στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα, με τον Αργεντίνο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ακόμα και μείωση αποδοχών.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραμένει στην κορυφή της λίστας και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και το ραντεβού που θα φέρει τη... συμφωνία. Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως υπάρχουν ακόμα ονόματα τεχνικών που δεν έχουν φύγει από το μυαλό των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα