«Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση»

«Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση»

Gazzetta team
«Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση»

bet365

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για το πάθος και τη θέληση του ΠΑΟΚ, ενώ θεωρεί πως ο «δικέφαλος» θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λαζάρ στη «SportDay»:

Αρχικά είπες ότι πρώτος στόχος σας ήταν να κερδίσετε και να ξεπεράσετε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που αυτό επετεύχθη, τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε πρώτοι;

«Το πρώτο που θέλουμε είναι καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, τότε δεν θα είμαστε πρώτοι και θα μειωθούν οι πιθανότητές μας. Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο στυλ και να παραμείνουμε πρώτοι».

Ποιο ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού σας με τον Παναθηναϊκό, που θέλετε να κρατήσετε και στη συνέχεια;

«Το πάθος και η θέληση για τη νίκη, η οποία τελικά και ήρθε».

Για την ομάδα σου ακολουθούν δύο παιχνίδια στην Αθήνα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Από αυτά θα κριθεί η πρωτιά;

«Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς του ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση. Από εκεί έχουμε καλές αναμνήσεις. Πιστεύω ότι και μετά από αυτά τα παιχνίδια, θα είμαστε πρώτοι».

Από φυσική κατάσταση πώς είστε; Αντέχετε για τη συνέχεια; Μήπως τελικά τα συνεχόμενα παιχνίδια σας βοηθούν να βρείτε ρυθμό;

«Είναι σίγουρο ότι υπάρχει κούραση και αυτό είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου που δεν παραβλέπεται. Εκείνη την ώρα του αγώνα, όμως, πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί που χρειάζεται και θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, Κοστίν, ποιος θεωρείς ότι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την πρωτιά; Ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ;

«Και οι τρεις ομάδες…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα