Ζήτησαν να μείνουν στην Δόξα...

Ζήτησαν να μείνουν στην Δόξα...

bet365

Οι Αμπουμπακάρι και Ουέλιγκτον σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, Αντώνη Κασδοβασίλη, εξέφρασαν την επιθυμία τους να μείνουν στην ομάδα.

Ο Κασδοβασίλης είχε την Παρασκευή επαφή με τους Αμπουμπακάρι και Ουέλιγκτον για το μέλλον τους στην Δόξα. Αμφότεροι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα, όμως η τελική απόφαση ανήκει στο τεχνικό επιτελείο και ενώ θα πρέπει να δεχθούν και τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Στο αγωνιστικό σκέλος φιλικό με το Δοξάτο στο γήπεδο της Δράμας θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη (6 μ.μ.) η Δόξα. Εκτός αυτού οι Σικαλιάς και Σοϊλέδης πρόκειται να ξεκινήσουν στις 17 Μαϊου την στρατιωτική τους θητεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα