«Τη Δευτέρα ο φάκελος του Πρίγκιπα»

«Τη Δευτέρα ο φάκελος του Πρίγκιπα»

«Τη Δευτέρα ο φάκελος του Πρίγκιπα»

bet365

Η δικηγόρος του Πρίγκηπα Φαιζάλ που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε με ανακοίνωση πως ο φάκελος στην αρμόδια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κατατεθεί την Δευτέρα.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.00 στη vistabet

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αθήνα 11/5/2012

Μετά από σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες αθλητικού ενδιαφέροντος , όπου αναγράφηκε ότι ο εντολέας μου Α.Υ. Πρίγκηπας Φαιζαλ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου δήλωσε ψευδώς ότι έχει κατατεθεί ο σχετικός φάκελος στην αρμόδια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού , καθώς και το σχόλιο ότι υπάλληλος της Επιτροπής δήλωσε ότι ουδέν ενδιαφέρον έχει υπάρξει από την πλευρά μας, αναγκάζομαι να προβώ στις παρακάτω διευκρινήσεις :

Ουδέποτε η ΑΥ Πρίγκηπας Φαιζάλ δήλωσε ότι έχουμε ήδη καταθέσει το φάκελο, αλλά αντιθέτως ότι σκοπεύουμε άμεσα να το πράξουμε μόλις έχουμε και τα τελευταία έγγραφα που θα συμπεριληφθούν. Ευτυχώς για τη γνωστή ελληνική γραφειοκρατία δεν ευθυνόμαστε εμείς. Οι δηλώσεις είναι εύκολο να διαπιστωθούν από κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, καθώς όλη η συνέντευξη υπάρχει ανηρτημένη σε πολλές ιστοσελίδες. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνω ότι ο σχετικός φάκελος θα κατατεθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Επιπλέον εκπλήσσομαι προσωπικά από το αποτέλεσμα του ρεπορτάζ που αναφέρει δήθεν αδιαφορία μας προς την Επιτροπή, αφού εγώ η ίδια προσωπικά έχω μεταβεί τουλάχιστον 3 φορές στα γραφεία τους αναζητώντας την υπεύθυνη για το θέμα και έχω τηλεφωνήσει περί τις 5 φορές επιπλέον και εγώ και συνεργάτες μου ζητώντας επικοινωνία με την υπεύθυνη και πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ, Κασσιανή Μιχοπούλου

Δικηγόρος Αθηνών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα