Αγουέρο: «Στη Σίτι για πολλές χρονιές»

Gazzetta team
Αγουέρο: «Στη Σίτι για πολλές χρονιές»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για τις προσδοκίες του στη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε ότι η διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος του... ανοίγει την όρεξη, αφού θέλει να μείνει στο Ιτιχάντ για πολύ καιρό.

«Θέλω να κερδίσουμε τον φετινό τίτλο και μετά από αυτό να συνεχίσω τις επιτυχίες με τη Σίτι για πολλές σεζόν. Η χρονιά μας ήταν εκπληκτική, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα», τόνισε ο Κουν, ο οποίος με 22 γκολ στο Πρωτάθλημα είναι τρίτος σκόρερ.

Όσον αφορά το ότι έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο,είπε: «Πάντα είναι ικανοποιητικό να θεωρείσαι σημαντικό μέλος σε μία ομάδα, κυρίως από τους θεατές, και το να ακούς το όνομά σου να ηχεί στο στάδιο είναι συγκλονιστικό. Με κάνει να θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Αλλά το να σε έχουν τόσο ψηλά είναι χρήσιμο μόνο αν είναι χρήσιμο για την ομάδα ως σύνολο, ώστε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας κάθε σεζόν. Η υποστήριξη του κόσμου μου δίνει αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να τους το ανταποδώσω, παίζοντας όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορώ».

Τέβες, Σαμπαλέτα και φυσικά ο ίδιος αποτελούν το τρίο των Αργεντινών στην ομάδα, με την Σίτι να έχει πλέον το δικό της... ρεύμα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. «Οι Αργεντινοί αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο και η Σίτι έχει παίξει φανταστική μπάλα φέτος. Πίσω στο 'σπίτι' το εκτιμούν αυτό και γι’ αυτό η ομάδα είναι τόσο γνωστή εκεί. Άλλωστε έχουμε τρεις Αργεντινούς στο ρόστερ και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον», τόνισε ο Αγουέρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα