Συζήτηση για παρόν και μέλλον στον Εργοτέλη

Συζήτηση για παρόν και μέλλον στον Εργοτέλη

bet365

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ Εργοτέλης και του ΓΣ Εργοτέλης συνεδρίασαν σήμερα υπό τον πρόεδρο, Απόστολο Παπουτσάκη, και συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Κοινή σύγκληση και συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΑΕ και του ΓΣ Εργοτέλη έγινε σήμερα υπό τον πρόεδρο των κρητικών, Απόστολο Παπουτσάκη. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε αυτοκριτική και εκτενής ανάλυση των πεπραγμένων της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Κάθε μέλος της διοίκησης κατέθεσε την άποψή του για όσα συνέβησαν, ενώ έγινε συζήτηση και για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου του Ηρακλείου.

Ατομικό οι Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε μια προπόνηση το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου, η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους και δίτερμα με περιορισμούς.

Σε αυτό δεν έλαβαν μέρος οι Λευτέρης Γιαλούσης και Μάριο Χίμπλινγκερ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, στην προπόνηση το παρών έδωσαν οι παίκτες της ομάδας Κ20, Λεονάρντο Κούτρης και Αντώνης Μπουρσέλης. Τέλος, γι' αύριο το απόγευμα (18:30) έχει προγραμματιστεί, ως γνωστόν, το φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα