Την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

bet365

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν από αύριο εισιτήρια για το ματς της Κυριακής (13/5) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (Super League ΟΠΑΠ Play-Offs 2012)

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τετάρτη 09 Μαΐου, τα εισιτήρια του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Super League ΟΠΑΠ Play-Offs 2012, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 13/5/2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€, 15€ και 25€. Η διάθεσή τους θα γίνεται όπως θα δείτε στη φωτογραφία στη Photo gallery!

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια του Σταθμού Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:00 – 17:00.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα