Αποχαιρέτησε ο Καραμαλίκης στο Αγρίνιο

Αποχαιρέτησε ο Καραμαλίκης στο Αγρίνιο

bet365

Αποχωρήσεων συνέχεια δόθηκε στον Παναιτωλικό, με τον Στάθη Καραμαλίκη να είναι ο τελευταίος που έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ήταν το τελευταίο του έμπειρου επιθετικού με την φανέλα των Αγρινιωτών, αφού πλέον αποχαιρέτησε κι επίσημα τα «καναρίνια». Ο επόμενος που παίρνει σειρά στο «κύμα» αποχωρήσεων στον Παναιτωλικό, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πέτερ Ντολεζάι, ακόμα μία βασική μονάδα της φετινής πορείας των «νεοφώτιστων».

Ακόμα ένα σημαντικό βέβαια θέμα που απασχολεί την ομάδα του Αγρινίου αυτό το διάστημα, είναι η έφεση που έχει κατατεθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο του συλλόγου να έχει επιστρέψει ήδη στην... έδρα του, την στιγμή που άπαντες περιμένουν και τις διοικητικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα