Ευκαιρία για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Ευκαιρία για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

bet365

Την ευκαιρία να «σκαρφαλώσουν» ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία των πλέι οφ έχουν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (17:45, Novasports 1) σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Ο Ατρόμητος θα επιδιώξει μπροστά στον κόσμο του να πάρει τους βαθμούς και να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο άλλο ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και θα κυνηγήσει την νίκη, παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ και θα έχει μπροστά του, τους Φυτανίδη, Τόμας, Οικονόμου και Σκόνδρα. Την τετράδα στα χαφ θα συνθέσουν οι Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Δημούτσος και Επστάιν και πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Μπρίτο και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Μπάλλας, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία και Αναστασάκος. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Γιαννούλης καθώς και οι Τάτος, Καραγκούνης (ο πρώτος θλάσης και ο δεύτερος πρόβλημα στους κοιλιακούς).

Ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο, το οποίο αν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα τον φέρει οδηγό στην κούρσα των πλέι οφ. Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει την ομάδα με το 4-2-3-1.

Ο Χαλκιάς θα υπερασπιστεί την εστία του «δικεφάλου» με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Μαλεζά, Τσιρίλο, Ετό και Σταφυλίδη. Οι Φωτάκης και Γκαρσία θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και πιο μπροστά θα έχουν τους Λίνο (αριστερά), Ίβιτς και Σαλπιγγίδη (δεξιά) με τον Αθανασιάδη να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Λαζάρ, Γεωργιάδης, Παπάζογλου και Γιάννου. Εκτός έμειναν οι Νιμανί, Γλύκος, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς και Σνάουτσνερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα