Ντελ Πιέρο: «Το καλύτερο απ' όλα»!

Ντελ Πιέρο: «Το καλύτερο απ' όλα»!

Ντελ Πιέρο: «Το καλύτερο απ' όλα»!

bet365

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ετοιμάζεται να την αποχαιρετήσει όπως έπρεπε. Με τον ίδιο να σηκώνει ξανά την κούπα. Και όπως λέει, αυτό το Scudetto είναι το πιο γλυκό από όλα!

«Κάθε σεζόν ξεκινάω με στόχο να κατακτήσω τίτλους. Κάποιες φορές δεν συμβαίνει, τα τελευταία χρόνια δε συνέβη καθόλου, αλλά αυτό το Scudetto μας αποκαθιστά με μια υπέροχη γεύση λόγω όσων έγιναν το 2006. Η εμπειρία μου ήταν πανέμορφη, με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό. Αγκάλιασα και εμψύχωσα τους συμπαίκτες μου απόψε και σε όλα τα παιχνίδια, είτε έπαιζα είτε όχι. Ηταν λίγο περίεργο αλλά αυτή την στιγμή δεν με πειράζει, τώρα θέλω μόνο να χαμογελάω και να πανηγυρίζω. Σε δύο εβδομάδες έχουμε τον τελικό του Coppa Italia και μετά θα υπάρξει χρόνος για να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα», είπε ο αρχηγός και ακολούθως γύρισε τον χρόνο πίσω, σε όσα έζησε από το 2006 κι έπειτα.

«Θυμάμαι τα πάντα από τη σεζόν στη Serie B, που τελικά ήταν μια όμορφη σεζόν γεμάτη υπερηφάνεια για μένα και τους συμπαίκτες μου. Γι' αυτό για μένα αλλά και για τον Μπουφόν, τον Μαρκίζιο, τον Κιελίνι και όποιον άλλον στην ομάδα ήταν μαζί μας τότε, ο φετινός τίτλος έχει μια υπέροχη αίσθηση. Εζησα στο μάξιμουμ τη φετινή σεζόν και τώρα θα το πανηγυρίσω πιο έξαλλα από ποτέ. Το σημαντικό είναι να νικάει η Γιουβέντους και όχι το αν θα είμαι ή όχι εγώ πρωταγωνιστής».

 

SERIE A Τελευταία Νέα