«Τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη»

«Τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη»

Gazzetta team
«Τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη»

bet365

Ο Super 3, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας να σταματήσουν τα παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας, ενώ αρίθμησε της απαιτήσεις του για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Super 3 γράφει χαρακτηριστικά: «Τέρμα τα παιχνίδια απ' όλους στην πλάτη του Άρη» και προσθέτει:

«Μετά τη συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης των 65 Συνδέσμων του SUPER 3, αποφασίσαμε να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για το αύριο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να ακουστούν ισότιμα όλες οι απόψεις στην έκτακτη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Αντί για αυτό ζήσαμε -πιστεύουμε όλοι- μια παρωδία, με αντίπαλες πλευρές, με προσωπικά προβλήματα και με συμφέροντα του καθενός, αφήνοντας τον ΑΡΗ σε δέκατη μοίρα.

Μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις μας προς το σώμα της Κ.Μ. ΑΡΗ, όπου απαιτούσαμε ηρεμία (απ' όλους), σοβαρότητα (απ' όλους), υπευθυνότητα (απ' όλους), αντ' αυτού γίναμε μάρτυρες της απίστευτης γελοιότητας που σας δέρνει όλους.

Σας ξεκαθαρίσαμε (ΟΛΟΥΣ) πως τα προσωπικά σας (ακόμα και αν αφορούν τον ΑΡΗ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε απαιτώντας:

1) Να κατατεθούν σοβαρές και υπεύθυνες έγγραφες προτάσεις, εντός 24 ωρών (αν και θα έπρεπε να έχουν ήδη κατατεθεί).

2) Αν δεν υπάρχει καμία πρόταση απαιτούμε από την υπάρχουσα διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει την ομάδα.

ΥΓ 1. Εμείς σήμερα αποχωρήσαμε από την παρωδία σας οικειοθελώς, εσείς όλοι (πρώην-νυν-μελλοντικοί) αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες σας, ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.

ΥΓ 2. Δεν ανεχόμαστε από κανένα να πιάνει στο στόμα του τον SUPER 3. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια από άτομα εκτός του Συνδέσμου είναι ύπουλη, περίεργη και θα κοπεί μαχαίρι.

ΥΓ 3. Αδέρφια μας είναι όσοι μάχονται για το μεγαλείο του ΑΡΗ.

ΥΓ 3+1. Η αγκαλιά του Συνδέσμου πάντα μένει ανοιχτή, κάποιοι επιμένετε να φύγετε από αυτή...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα